i Livet

Kissing the lipless

En herlig post-druk søndag, der var festivitas på kollegiet i går. Det gik som den slags nu plejer at gå når man er en abekat som undertegnede. Tina og en af hendes kollegaer fra Kunde & Co. tittede også forbi. Udover at pleje det let tunge hoved, så er dagen hidtil gået med at vaske tøj, ligger og blive stegt i Classenshave og en enkelt slentretur rundt om en sø. Jo-jo, sådan foregår det vilde liv i overhalingsbanen….!!!

Dagene er ellers gået uden de helt store begivenheder. Var på arbejde fredag og lavede tricket med at drikke en fyraftensøl – hvorefter der går sådan ca. to timer, så ligger jeg og raller som en anden pisket pungrotte. Der er tilsyneladende ingen gylden mellemvej når det gælder øl og undertegnede. Enten skal jeg ingen have eller også skal jeg have mange. Ellers bliver jeg så fordømt søvnig! Det kan godt skræmme mig lidt at jeg udviser bedstefar-tendenser i en alder af 24.

Lørdag gjorde jeg rent i jordhulen (er lige blevet beskyldt af en medbeboer for at lide under ‘et svagt tilfælde af rengøringsvanvid’. Det er er sådanne udsagn der ville få mit mødrende ophav til at fnise højlydt) og slappede ellers af. Den kommende uge er rejse uge, drøner til Prag på tirsdag og er der til søndag aften. Når lige at komme hjem til VM-finalen, hvem det så end bliver imellem.

Giv lyd fra dig

Comment