i Musik

Lørdagens musik rumlerier

Det er lørdag og dermed tid til lidt snak om musik. Selvom jeg er fattig som en kirkerotte, så investerede jeg i denne uge i M83: ‘Before the Dawn heals us’. Albummet er meget ujævnt, fra den aldeles geniale Teen Angst til den fæle og fesne Can’t stop. Meget af musikken bliver dog opvejet af det fabelagtige cover.

Af andet musik, skal jeg i denne uge anbefale følgende godter:

Den amerikanske gruppe Voxtrot spiller glad indiepop, som jeg ikke har kunne få ud af hovedet de sidste dage. Lyt især til The Start of something herfra. Uhhhmmm! Der skal også lyde en anbefaling til at besøge endnu en musikblog, nemlig ‘The Rich Girls are weeping’ (hvorfor er det, at alle andre end mig finder på seje blognavne?!). Jeg har på det seneste hørt adskillige fremragende sange derfra, f.eks. Art Bru: Good weekend og I love you but I’ve chosen darkness – According to plan.

Giv lyd fra dig

Comment

  • Related Content by Tag