i Film, Livet

Lost in translation

Arj, en skidt dag, har ikke fået lavet specielt meget fornuftigt. Skal i biografen her kl 22.30 sammen med Henriette, Janne, Jeppe og Christian V., vi skal ind at se ‘Drabet’. Det bliver den sene forestilling, for tilsyneladende mener hele Nørrebro at de skal i Empire og se dansk drama. Jeg har ikke set de to andre i trilogien, men som den småborgerlige bukkebruse jeg er, så er det nok også en god ide at starte med filmen om middelklassen.

I morgen er det store kopi dag, hvor jeg skal have kopieret pensum til det kommende semester. Weekenden står på semesterstarsfest på kollegiet lørdag, men ellers er det vist bare de sædvanlige ting der plager: Læsning og forhåbentlig træning. Sidstnævnte burde jeg egentlig også få overstået nu hvor jeg har et par timer inden filmen og alligevel ikke får lavet noget fornuftigt.

Giv lyd fra dig

Comment