i Livet

Make it better

Sunday, sunday here again, a walk in the park….Ja, Blur’s beskrivelse af hvordan søndage foregår er næsten korrekt. Ihvertfald dukker Stine op om et par timer, opmærksomme sjæle vil have opdaget at det er fabelagtigt vejr udenfor, så vi skal ud at gå tur rundt om enten søerne eller Kastellet. Det må vi så passende tage en rask slåskamp omkring. Inden da skal jeg dog lige have bokset lidt med Stiglitz først.

Den kommende uge står på arbejde og undervisning tirsdag, inden jeg drøner til Aalborg på torsdag, for at fejre min mors fødselsdag. Bliver derovre til søndag. Glæder mig en del, da jeg sidst var på besøg hos forældrene i julen, og da var det en var ganske hektisk omgang. Rygterne vil også vide at de gamle har haft jævnt travlt med diverse ombygninger, så skal blive interessant at se hvordan de har indrettet det gamle barndomshjem.

Giv lyd fra dig

Comment