i Livet

Melt your heart

Så begyndte semesteret igen, var til to udbud: ‘Beslutnings- og implementeringsprocesser i EU’ og ‘Regimeformer’. Det var en noget blandet omgang. EU-udbuddet var det som Henriette og jeg havde besluttet os for at følge, men det var mildt sagt ret kedsommeligt og med relativt meget fokus på implementeringsdelen, hvor det snarere er beslutningsprocesserne som interesserer os. Ved endnu ikke helt hvad vi gør. Faget får en chance mere i næste uge, men…

Regimeformer udbuddet fulgte jeg alene, og umiddelbart er det ikke mening at jeg skal op i det eksamen. Følger det fordi jeg synes transitionsprocesserne i Central- og Østeuropa + SNG landene er spændende, og umiddelbart blev jeg ikke skuffet. Måske var underviseren ikke helt så tight og skarp som jeg havde håbet, men lad os nu se. Første indtryk kan som bekendt være fejlagtigt.

Siden jeg kom hjem har jeg ledt efter tidsskriftartikler (og hold da op, hvor er visse af dem dog tunge at danse med) og lyttet til ny musik. Her ved 21 tiden skal jeg forbi at besøge Cecilie, min mor er i København i forbindelse med en konference, så vi skal mødes og drikke kaffe. Går med skumle planer om at begynde til japansk her sammen med Cecilie, så skal benytte lejligheden til at lokke hende.

Giv lyd fra dig

Comment