i Livet

Modern life is rubbish

‘Sunday, sunday here again – a walk in the park….You read the colour supplement, the TV guide’

Og med Blurs vise ord om hvad der præger deres søndag, så kan jeg berette, at jeg stod sent op, og har dovnet lige siden – altså uover at jeg har samlet mit nye, øh, shiny bord. Senere skal jeg vist en tur i op at træne, eller endnu bedre: En tur rundt om søerne. De seneste par dages kaffe, kage og godter har vist ikke været videre befordrende for min fysiske fremståen.

I går gik med familiebesøg, min mor var herovre og det var ganske fornøjeligt. Vi var som antydet en tur i kapitalens højborg, og det var naturligvis afskyeligt. Dog fik vi købt nogle ting og sager, plus havde en hyggelig aften i Taastrup hos min søster, så egentlig er jeg ganske tilfreds med dagens forløb.

Ellers ikke meget nyt. Nu skal der bare slappes af inden semesteret starter. Ahhhhh!

Giv lyd fra dig

Comment