i Livet

Needle in the hay

Ja, sådan man blive så overrasket! Ville ønske jeg kunne rode lidt rundt nede i min ‘sarkastiske-svinere-og-beklagelser’-pose, finde en passende ætsende kommentar og derefter udgylpe en triumferende latter for at understrege, at jeg skam HAR luret hvordan tingene virkelig hænger sammen med det der speciale-skriveri. Men rent faktisk var specialeseminaret i dag ikke halvt så ondt, kedeligt og forbryderisk som jeg havde overbevist mig selv om. Torben Beck Jørgensen – professor ved IFS – var slet ikke så tosset at høre på endda. Og der var noget dejligt betryggende ved at høre, at de andre i vores ‘klynge’ (dvs. studerende med nogenlunde samme emnevalg) er langt bagefter Henriette og jeg i processen. Det manglede da også bare! Vi fik også afklaret en del med valg af teorier, så alt i alt er jeg en ganske tilfreds mand rent specialemæssigt i dag.

Ellers har jeg været nogle timer på arbejde, fik udleveret min løbetrøje til DHL-Stafetten. Den er egentlig meget nydelig, ihvertfald set forfra. På ryggen står der imidlertid ‘www.landbrug.dk’ med uhyrligt store bogstaver – og det skæmmer ligesom det minimalistiske udtryk en smule. Deraf følger at man nu nok næppe undgår at blive kaldt ‘bacon-ekspressen’, ‘svedende svin’ eller lignende, så jeg føler mig vældig priviligeret. Vejrudsigten lover regnvejr i morgen, så ser bestemt frem til at fræse rundt i mudderet. Uuuuhhhmmmm!

Tirsdag formiddag blev spenderet hos min søster, der gav udsøgt brunch. Vi fik snakket en masse – der sker jo ting og sager! – og ellers gik dagen med læsning/skrivning og en enkelt hockeykamp. Det var første gang i flere måneder og var pænt kvæstet bagefter. Spillede i min gamle og grimme AaB trøje (købt engang på tilbud til 50 kr, det var den model hvor Metax havde købt sig ind i klubbens logo – og dermed blev trøjen automatisk forhadt af fansene, defor den billige pris), så det var kun ekstra spas at kunne score imod PS&E tilhængerne. På hockey banen er jeg en anden Frank Strandli: Ingen teknik, men tilgengæld ganske ferm til at skubbe folk væk fra rumpen + jeg kæmper som en lille vred bæver (ihvertfald så længe jeg har vejret til det!). Ser frem til en god lang vinter med masser af kampe!

Giv lyd fra dig

Comment