i Livet, Musik

One of these days I’m gonna sit down and talk to Paul

Hmmm, lune søndag formiddage i selskab med lidt opgaveskrivning, kaffe og Flaming Lips i baggrunden er stærkt undervurderede. Ville ønske jeg havde nogle spidsfindige og juicy kommentarer til et eller andet i medierne i dag, men det er jeg vist alt for dvask og veltilpas til.

Var ude at spise hos Cecilie i går aftes. Min far var stadig på besøg, så det blev en hyggelig aften. Sad og så TV2’s nye satsning ‘Commander in Chief’, en frygtelig omgang rip-off af ‘West Wing‘. En vis underholdningsværdi kan man ikke tage fra showet, men det bliver næppe det jeg kommer til at spendere mine lørdag aftener på i fremtiden. Nu vi taler om min søster, så har jeg fra højeste sted fået besked på, at jeg skal huske at rose de flødekartofler hun lavede til mig sidste søndag. De var yderst delikate. Og ja, jeg kom til at spise uforholdsvist mange af dem. Sådan kan det gå. Og så har du vist fået ros nok for i dag, Cecilie ;)

Giv lyd fra dig

Comment