i Livet

Reel around the fountain

Endnu en lørdag er så småt gået uden at jeg fik bedrevet det helt store, har læst lidt, spillet Football Manager (mit Salzburg hold går amok!), været lidt hyggesocial, ordnet lidt Styrelse-relateret og ellers bare været en dvask abekat. I aften skal jeg – om Gud vil og bukserne holder – til fest på psykologi studiet. Jeg ved ikke om det er en art særlig psykologhumor, men i hvert fald hedder deres festforening ‘Frontallapperne’. Og aftenens tema er “klubfest”. Oh dear. Det kan kun gå galt. Vender selvfølgelig frygteligt tilbage med stemningsrapport i morgen, så snart jeg er vågnet af min alkoholiske døs. Har læsegruppemøde kl. 11 med Henriette, hvilket jeg allerede nu frygter lidt. Vi skal diskutere den opgave vi skal aflevere i offentlig økonomi, og ærligt talt, så er jeg ret blank omkring hvad emne vi skal vælge.

Giv lyd fra dig

Comment