i Livet

Shout to the top!

Så oprandt dagen hvor jeg fik sommerferie fra studiet – i hvert fald lige indtil specialeforberedelserne går i gang. Er egentlig lidt af et anti-klimaks. Eksamensperioder bør være præget af død, ødelæggelse, tårer, koldsved, nervøsitet og røde øjne af at sidde at læse alt for lang tid ud på natten. Godt nok var det en halvstor opgave vi afleverede, men har også siddet at nusset mere eller mindre intensivt med den siden starten af april, så der har aldrig rigtigt været pres på. Nuvel, jeg er en relativt fri mand nu og kan planlægge feriens forløb. Starter med at arbejde den næste måneds tid, så må vi se hvad juli bringer af fornøjeligheder.

De uanede mængder fritid betyder også at jeg kan bringe masser af mere eller mindre underlødige fund på nettet til jer. Da jeg som bekendt er lige syv-otte-ni trin efter resten af verden, så har jeg først opdaget You Tube nu. Man kan finde ALLE videoklip derinde, det er yderst bekvemt hvis man som undertegnede har en masse særprægede – nogle vil sige aparte – interesser. F.eks. fandt jeg just musikvideoen til gudesangen over dem alle: Style Council – Shout to the Top. Sangen er en af de første som jeg kan huske bevidst (sammen med Kim Wilde – Cambodia), de spillede den på det legendariske morgenprogram ‘7.10’ på Nordjyllands Radio dengang jeg var lille. Det behøver vel ikke nævnes, at nostalgien driver ned af væggene på det lille kollegieværelse på Østerbro?

Her om en times tid skal jeg mødes med et par stykker fra mit gamle hold på Statskundskab, der er rendez-vous på Nørrebros måske mest nedslidte, brune og gustne bodega ‘Hector’ i Ægirsgade. Det bliver nok til lidt øl i løgnhalsen, de rituelle ydmygelser i pool (jeg bliver bare aldrig god til det syndige spil!) og fornøjelig snak om amerikansk udenrigspolitik, hvorfor Dansk Folkeparti er så dumme og de andre sædvanlige scient.pol yndlingsaversioner. Arbejdet kalder dog i morgen, så det bliver nok ikke til druk, hor og stoffer i videre mængder – det må vente til senere på ugen!

Giv lyd fra dig

Comment