i Livet

Sleeping on the roof

Er i fuld gang med at skabe orden i mine papirer, tekster, tidskriftartikler og alt det andet studierelevante pjank der indgår i mit pensum til eksaminerne. Jeg er i besiddelse af et særdeles veludviklet ‘bunke-gen’, som gør at jeg kan opbygge de rene babelstårne af papirer, som jeg så ikke kan hitte ud af hvad indeholder. Omvendt er jeg så ret god til at lave oprydningsrunder fra tid til anden, men det er en evig balancegang mellem mine spreder- og samlertendenser.

Her til morgen var Henriette og jeg et smut forbi SU-styrelsen, for at interviewe dem omkring deres arbejde med resultatkontrakter og målstyring. Det blev en ganske interessant affære, og hvis de øvrige tre interviews bliver ligeså oplysende, så tror jeg at vores opgave bliver helt habil. Også pænt underholdende at tale med en fagnørd, som var helt og aldeles benovet over at nogen udefra interesserer sig for hvad han sidder og pusler med. Lidt ligesom når jeg får lov til at fortælle om ghanesiske fodboldspillere. Så bliver jeg også ganske eksalteret.

Også et stort tillykke med fødselsdagen til Louise herfra :)

Giv lyd fra dig

Comment