i Livet

Suddenly is sooner than you think

Et par hektiske dage er så småt forbi. Fredagen aften var jeg til julefrokost, og jeg må desværre skuffe enkelte af læserne med, at der desværre ikke var nogle køer som man kunne hyggevælte. Det plejer der ellers at være….! Arbejdsgiveren er i visse henseender stadig en noget gammeldags institution, der er eksempelvis regler for hvor mange ‘sjælere’ der må spilles i træk (vi skulle jo nødigt have at kollegerne blive for kjærlige ved hinanden) og endelig slutter festen allerede kl. 24 – et levn fra dengang hvor det stadig kun var gamle hønisser der arbejdede der, og man skal jo også kunne komme hjem til børnene i en ordentlig tid…..hmmmmm. Jeg vil ikke divertere herskaberne med beretninger om min fuldskab – selvom den var betragtelig – og da slet ikke om de nærmest grotest ondskabsfulde tømmermænd som plagede mig det meste af i går.

Jeg var dog kvikket tilpas op da familien dukkede op, så vi havde en hyggelig dag. Blev begavet i hoved og mås, så der takkes og bukkes herfra :) Var derudover rart at se familien igen, og bliver skægt at komme en tur hjem til jul. Har ikke været nordpå siden august, hvilket egentlig er ganske lang tid siden, nu jeg tænker over det.

Da jeg kom tilbage om aftenen var der julefrokost på gangen, brilleaberne var selvsagt allerede plakatfulde da jeg ankom, så jeg tror mine forældre fik lidt af et kulturchok. I den forbindelse vil jeg gerne takke især Bennetty og Rigger for nogle usædvanligt charmerende tilråb ;) Aftenens sang blev naturligvis Lækker remixet med Nik og jay. Den blev spillet adskillige timer efter at jeg gik i seng.

I dag er gået med tøjvask og formatering af computeren. Den gik i sort i torsdags, hvilket jeg ikke kan forstå. Nu er den dog oppe at køre igen, men billederne er røget sig en tur. Så forhåbentlig kan jeg låne min søsters cd’er engang ved lejlighed. Inden så længe skal jeg til boller og kakao hos Thomas, men skal liiiiiige være færdig her først…..

Giv lyd fra dig

Comment