i Musik

Take it easy (love nothing)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det blev – som forventet, fristes man næsten til at sige – dagen, hvor jeg ikke fik lavet særlig meget fornuftigt. Jo, altså, udover at høre musik, læse avis, spille lidt Playstation, være social med folk på køkkenet plus spise sammen med den hårde kerne af gårsdagens indflyttermiddag – dvs. Peter, Marie og Johanna. Det var hyggeligt og fornøjeligt, inter-gang kontakter har aldrig skadet. Har dog lidt dårlig samvittighed over, at der er gået endnu en weekend hvor jeg ikke var faglig. Og der vanker en større opgave på arbejdet i morgen, som jeg ikke fik set ordentligt på fredag. Utroligt at jeg ikke snart lærer at hanke mig op i den nakke.

Og så oprandt dagen, hvor mit største litterære idol Douglas Coupland interviewede mit største musikalske idol Morrissey. Titanernes møde kan læses i artiklen fra The Observer. Klasselæsning! Nu vi taler om musik, så informerede Thomas mig just om, at Pet Shop Boys skal spille til Zulu Rocks i juni. Behøver jeg nævne, at jeg just har danset en vild, vild triumfdans og flænset min t-shirt i stumper og stykker af bare glæde? Ok, måske gjorde jeg ikke det sidste, men tilfreds – dét er jeg. Mon ikke man kan lokke ‘ze usual suspects’ med? Det tror jeg nok at man kan!

Den kommende uge minder til forveksling om de forrige: Arbejde, studier, træning osv. Har endnu ikke de store vilde planer for weekenden, men det kommer forhåbentlig.

Update! Nu også med billede af Morrissey – fotograferet af Wolfgang Tillmans.

Giv lyd fra dig

Comment