i Livet, Musik

Tell me the truth (if it makes me feel better)

Endnu en posting fra det nordjyske (det er glidebane, siger jeg jer, en GLIDEBANE!). Er nu ikke fordi der er så meget nyt at fortælle. Har brugt formiddagen på at være et smut inde i byen at kigge, og kan konstatere, at Aalborg måske nok har oprustet på dametøjsfronten, men så sandelig ikke på herresiden. Dagens dramatiske hovedpunkt var, da Henriette brødebetynget ringede og fortalte at hun havde glemt at melde sig til eksamen. Da de kære sjæle på KU jo er bureaukrater i bund og grund, så må vi vente helt til den 25. april med at få svar på hvorvidt hendes eksamensdispensation bliver godkendt.

Ellers så er jeg at finde i København igen fra søndag aften, og er i fuld gang på arbejdet fra mandag. Musikanbefalinger har jeg ingen af, jeg orkede ikke at betale 180 kr(!!!) for det nye Morrissey album, og da jeg allerede har smuglyttet til det tilsvarende nye Flaming Lips album, så kan jeg godt vente med at købe det også. Til gengæld var jeg lige ved at rive den flabede møgunge i Stereo Studio i hans fedtede lokker, da han benægtede at kende noget som helst til Josh Rouse (“Undskyld, men er du helt sikker på at det der album overhovedet udkommer i Danmark? Jeg har sgu da aldrig hørt om ham“). Grrrrrrr!

Giv lyd fra dig

Comment