i Livet

The denial twist

Har været på arbejde siden kl. 9, men der har ærligt talt ikke været det store at lave (nu kan jeg vist ikke læse mere om Trepartsudvalgets anbefalinger), så overvejer om man så småt hellere skulle defilere ud for at holde fri.

Sad i går aftes og kiggede på rejsetilbud, kunne jo egentlig godt tænke mig at komme et eller andet sted hen her i løbet af foråret. Og når jeg læser tilbudene her, så bliver jeg så frygtelig nostalgisk og rejselysten. Fik jeg nævnt at jeg og min søsterlil skal begynde til japansk? Jamen, det skal vi skam.

Jeg glemte vist også at nævne, at ‘Vrå Andel’ kasketten blev et hit. Den hænger nu på ærestavlen, ved siden af billedet af en politisk medarbejder fra den tjekkiske ambassade, billedet af pressemedarbejderen som strangulerer mig og postkort fra Søndervig, Algarve og Beijing.

Giv lyd fra dig

Comment