i Livet

The difference it makes

På arbejde igen, sidder og pusler med et notat omkring energiforbruget i forskellige erhvervs sektorer. Er hyggeligt at være her igen, min kjære kollega Anne Grete er præcis ligeså drakonisk perfid og malign (på den gode måde naturligvis) som hun plejer at være. Har også endelig fået afleveret min timeseddel, skal blive rart at få lidt penge i den efter-jul-tomme pengekasse igen. Og wow, min julestjerne er ikke afgået ved døden endnu.

I øvrigt andre end mig der har bemærket hvor uanstændigt koldt det er udenfor? Troede min (indrømmet: alt for store) næse ville falde af da jeg cyklede langs søerne. Brrrrrr! Og en anden ting: Hvorfor er det, at Danske Bank NÆGTER at spille andet end de indledende synth-flader fra West End Girls i deres reklamer? Det er grusomt irriterende, fordi jeg venter spændt hver gang på at jeg kan begynde at danse uhæmmet når bassen sætter ind – men nej! Skuffet igen!

I går aftes havde jeg besøg af Cecilie, vi var en tur i Sjællandsgade for at se hendes nye lejlighed før det går løs med flytningen. Den er pænt lækker, ja, man fristes nærmest til at føle stik af jalousi og bitter misundelse!

(Ja, beklager det sentimentale billede, men da jeg hørte om de seneste dages rekord snefald i Japan, så fik jeg sådan lyst til at tage afsted igen)

Giv lyd fra dig

Comment