i Livet

The District sleeps alone tonight

Gaffa har i denne måned en halvinteressant artikel omkring musikblogs. Den omtaler hvordan blogs de sidste år har haft betydning for eksponeringen af forskellig indiebands (jeg nævner i flæng Arctic Monkey og Clap Your Hands Say Yeah). Det smarte ved musikblogs er, at de ofte har gratis MP3’er liggende, som diverse kunstnere har lagt ud på nettet via deres hjemmeside. Det er en fantastisk måde at blive introduceret til ny musik på, og har bidraget til at jeg de senere måneder har lyttet til en masse ny (og dare I say fremragende) indie og pop. Det er også en god forretning for kunstnerne, ihvetfald har jeg købt op til flere cd’er med de kunstnere jeg har opdaget via diverse blogs. Jeg har adskillige gange henvist til DoCopenhagen (og gør det gerne igen), men også den svenske It’s a trap! er god.

Min søndag gik med at slappe af, læse lidt og have besøg af Stine om aftenen. Vi havde en masse at snakke om, så selvom bøllefrøet ikke gad se Krøniken (jeg er ikke småborgerlig, !), var det nu ganske rart at se hende alligevel. I dag skal jeg læse lidt, og tænke speciale, tror jeg nok. Afventer stadig svar fra min vejleder mht. praktikopgaven, så den kan jeg ikke gøre så meget ved på nuværende tidspunkt. Er kommet i en del bedre humør, især efter Malene og jeg fik talt om nogle issues i går. Ved ikke hvor ok hun er med det hele, men nu må vi se. Er da altid en start at vi stadig kan tale sammen.

Giv lyd fra dig

Comment