i Livet

The stars all seem to weep

Lang tid siden! Jeg har holdt ferie og haft besøg hjemmefra. Vejret artede sig skidt og det har af flere årsager været en ret trist uge. I hvertf ald er jeg ikke lige i perlehumør i disse dage.

Nu sidder jeg så her på denne glorværdige søndag og forsøger at blive lidt opdateret om hvad der er sket ude i verden af essentielle ting. Jeg kan notere mig, at visse individer tilsyneladende forsøger at imitere de ædle frihedskæmpere i Bagdad og omegn. Hvor er det dog dejlig betryggende, at der render den slags psykopater rundt. Godt at se, at der er nogle der tilsyneladende mener det er helt ok at smide brandbomber ind i en garage – lige ved siden af det hus hvor en minister, hendes mand og børn ligger og sover. I er bare den rigtige revolutionære avantgarde! Gå dog i medicinsk behandling for jeres adfærdsforstyrelser!

På det lidt mere fredelige plan blev Brøndby danske mestre 2005 med maner. Jeg hader stadig BIF af et ondt hjerte, men der skal stadig lyde et tillykke herfra, det er altid fint nok når det bedste hold vinder. Nu mangler vi så bare, at AaB får skamferet de fynske brilleaber, lammetævet fedtjyderne og taget en sød, sød hævn over cirkushestene fra Frb. I den forbindelse vil jeg gerne nævne, at jeg slet, slet ikke er tilfreds med Hübertz dispositionen. Og tilsyneladende er jeg ikke ene om det synspunkt.

Denne uge byder ellers ikke på de store begivenheder, så mon ikke man finder tid til lidt flere opdateringer? Jo tak!

Giv lyd fra dig

Comment