i Livet

The stars sing…I’ve got their song in my head

Jeg har været føle-røre agtig i dag. Ja, De læste korrekt. Den ærværdige arbejdsplads er ved at redefinere sig selv i en verden, hvor jordbrugs- og fødevaresektoren kæmper med stadigt større image problemer, en mindre betydning i den samlede samfundsøkonomi, brodne kar og masser af andre dårligdomme. I den situation kan det jo være relevant for en organisation at stoppe op og vurdere hvilken forskel man gør, hvad ens eksistensberettigelse er og ikke mindst: Hvad rollen i fremtiden skal være. Derfor er arbejdsgiveren hoppet med på vognen fra det offentlige og andre grumme steder, og er midt i en proces hvor vi skal formulere vores ‘mission-vision og værdier’. Ja, gys, siger jeg bare. In any case, så gjorde det fredag til een lang mødedag. Først kontormøde i politisk afdeling, hvor vi skulle komme med input til hvad vi som medarbejdere mener bør kendetegne og drive fødevareerhvervets fremtid. Havde set frem til det med megen rædsel – i almindelighed er jeg ikke overdrevet begejstret for gruppearbejde sessioner og den slags – men det blev nu ganske underholdende, og måske endda også produktivt…!

Da jeg fik fri og fyraftensøllen var drukket, drønede jeg hjem i det gode vejr. VM er startet her til aften (med de to ih-så-essentielle brandkampe Tyskland-Costa Rica og Polen-Ecuador!!!), så har siddet og set første halvleg, men må konstatere, at jeg med alderen ikke kan fastholde interessen for at se en fodboldkamp, hvis resultat jeg grundlæggende er dybt ligeglad med. Det er planen at vi er et par stykker fra gangen der skal ud at danse moderne, sætte håret op til narrestreger og vifte med ørerne.

I går var jeg ude at gøre Amager usikker sammen med Stine, vi gik tur i månelandskabet de kalder Amager Strandpark (hvad skal de bunkers til for?!). Siden drak vi espresso ude i solen, hvilket har resulteret i at min ellers så blegfede nakke er blevet aldeles rød. Siden kom jeg hjem og var hyggesocial i køkkenet. Weekenden skal gå med at nyde vejret, ligge og lade som om jeg læser i Classenshave og en løbetur eller to.

Giv lyd fra dig

Comment