i Livet

The Upper Peninsula

Tirsdag aften, jeg er søvnig og lytter til Sufjan Stevens, bedre kendt som ‘sigøjnermusik’ blandt de mandlige medlemmer af min familie – fnys! Har været et par lange dage, mest fordi jeg ikke kan tage mig sammen til at gå i seng i ordentlig tid og derfor er mere eller mindre permanent i søvngængertilstand. Søndag aften var jeg på besøg hos Cecilie, hvor jeg på grusom vis blev tvunget til at se Kronprinsessen. Trofaste læsere vil vide at jeg kun hader få mennesker (men dem jeg hader, hader jeg så til gengæld også inderligt!) og Hanne-Vibeke Holst er eet af dem. Brugte i går på arbejde, en tur i Frederiksberg Svømmehal for at træne og senere en kæk omgang læsning og formattering af computeren. Idag har jeg smidt de gyldne lokker (suk!), været til læsegruppemøde og timer. Om lidt er der kage i køkkenet, og siden hen bør jeg vel så se at få læst lidt i min ny-arriverede bog. Synes tiden flyver afsted – kan ikke helt forstå at marts snart er ovre – og ærlig talt ved jeg ikke helt hvad 2006 er gået med indtil videre.

PS. Man skal være en kold og hård støder for ikke at synes videoen til Bright Eyes First Day of my Life er lidt rørende.

Giv lyd fra dig

Comment

  1. Lad mig citere bæveren i Wulff, Dolph og venner – “I fuck Hanne-Vibeke Holst in the ass” – så kan vi vist ikke komme meget tættere på en mening om hendes litterære kundskaber !