i Livet

The urgency of now

Phew! Så fik jeg Generation Europa overstået, og kan nu koncentrere mig om at være distræt omkring Japan og Korea turen. Min workshop gik fint, oplægsholderen var i fin form, selvom han skulle gå efter første session. Synes dog at vi fik en udmærket debat de resterende to timer, så alt i alt er jeg tilfreds. Har dog fået nok EU og udviklingspolitik for det næste stykke tid, så giver lige EU tænkningen en pause til efter efterårsferien.

Ellers har jeg fået læst en del til min praktikopgave, synes at problemformuleringen er begyndt at tage form. Derudover skal jeg have læst lidt om landbrugspolitik til min jobsamtale på onsdag – så meget ved jeg altså heller ikke om den slags. Derudover er der en række praktiske ting og sager jeg skal have fikset inden jeg tager afsted, tings der skal købes og den slags.

I aften skal jeg se landskamp (bliver 0-2 til Grækenland, det kan jeg mærke i min højre vindblæste milt) og til fest på kollegiet bag efter, selvom jeg føler mig lidt kvæstet ovenpå en lang dags konference. I morgen har jeg køkkenvagt kl 10 og skal derefter lave min gangrengøring…og så fylder mit fædrende ophav 61 år – tillykke herfra!

Giv lyd fra dig

Comment