i Livet

The view from your balcony

Jeg er i….ja, lad mig blot sige det råt for usødet, uden filter, hårdt og brutalt: JEG ER I CHOK! Godt nok havde jeg da regnet med at Lazio engang ved et uheld ville komme til at ansætte en dansk spiller, men….men….Christian Keller?!? Der var engang (godt nok 7 år siden) hvor mine lyseblå yndlinge havde verdens dyreste hold, det er søreme gået ned af bakke siden da, når man nu ser sig nødsaget til at købe en tidligere Viborg spiller. Men ok, hatten af, lad os se hvad han kan.

Ellers ikke så meget nyt i dag. Jeg stod tidligt op, spiste morgenmad og faldt derefter i søvn igen på sofaen. Tænker på at tage et smut ind til det Internationale Kontor ved KU, for at se om de har nogle erfaringsrapporter fra studerende der har været ved LSE tidligere. Har siddet og lavet lidt back-of-the-envelope beregninger og er nået frem til, at jeg for at læse en master i et årstid vil have et finansieringsbehov på omkring 300.000 DKK, så der skal nok søges et legat eller to! Dernæst er der så spørgsmålet om hvorvidt jeg overhovedet har karakterer der er gode nok til at blive optaget. Oh ak, oh ve, oh klage! Men jeg har ikke opgivet. Skal nok vise de løjsere, skal jeg!

Giv lyd fra dig

Comment