i Livet

The white trash period of my life

Hurra! Min cd-afspiller er tilbage, og denne gang er det for alvor! Er i hvert fald nervøs for om min nabo snart kommer og mishandler mig pga. den høje musik. Har en ubændig trang til at købe mig fattig i cd’er, det eneste der stopper mig er det faktum, at det er helligdag.

Siden sidst har jeg været yderligere familiesocial. Min mor tittede forbi efter arbejdet i går, og senere spiste vi så middag hos min storesøster. I dag er formiddagen forløbet med rengøring af hulen (aka. mit værelse), mens resten af dagens program står på afslapning og teaterbesøg (‘The Producers’ på Det ny Teater). Henriette og jeg bevilligede os selv påskeferie efter sidste læsegruppemøde, er rart ikke at skulle bekymre sig om læsningen i et par dage.

Giv lyd fra dig

Comment