i Film, Livet, Musik

There are no little secrets

Havde en rigtig god dag i går. Var faglig og griflede på opgave mere eller mindre intensivt indtil kl. 16, hvor jeg mødtes med Tina på Pussy Galore. Det er længe siden jeg har set hende, og må nok blankt erkende, at jeg ikke har været god nok til at holde kontakten ved lige. Det skal der dog laves om på, for det var rigtig hyggeligt. Vi går laaaangt tilbage, faktisk til 1.g, hvor vi blev pennevenner (ja, det kunne man faktisk have dengang!). Siden vedblev vi med at grifle og dengang jeg flyttede til København for alt for mange år siden, var det første sted jeg flyttede ind hos Tinas forældre i Ishøj. Boede der indtil jeg fik kollegieværelse i Hvidovre, og blev deres ‘plejesøn’. Med andre ord er jeg lidt af en charlatan når jeg ikke har været så tit forbi dem og Tina de senere år. Men i hvert fald var det rart at se hende. Jeg havde glemt hvor vanvittig (på den gode måde, naturligvis) hun er. Og det var skægt at se hende og kæresten Martins lejlighed. Vi fik sushi fra Letz Sushi og så Match Point. Halvskidt film, men Scarlett Johansson er jo helt grotesk lækker. Og til de med hang til mandlige modeller kan jeg forestille mig, at Jonathan Rhys Meyers vil være en lækkerhaps.

PS. Den danske electro-pop gruppe Nordstrøm har færdiggjort deres sang ‘Berlin‘. Den bliver tilsyneladende Ugens Uundgåelige på P3 i den kommende uge. Tag forbi deres MySpace side og lyt. D’herrer Neil Tennant og Chris Lowe må være pavestolte.

Giv lyd fra dig

Comment