i Film, Livet

There goes my outfit

Just hjemkommet fra biografen, var inde at se ‘La Tigre e la neve‘ sammen med Stine.

Den er af Roberto Benigni – som man tilsyneladende enten hader eller elsker – og var min første film af ham for mit vedkommende (selvom mange vil nok nikke genkendede til ‘La Vita è bella‘). Jeg synes egentlig den var en positiv overraskelse. Den gode Stobbe havde udtrykt sin skepsis overfor den, og jeg skal da gerne indrømme, at den kræver at man synes om Benigni som skuespiller, hvilket jeg så heldigvis gør. Synes det er lidt fascinerende, hvordan han kombinerer sin komik med en grundlæggende tragik og desperation. Og så er selve kærlighedshistorien egentlig ret sød. Anbefales herfra.

Bagefter var vi en tur på café, og da jeg kom hjem så Mads og jeg ‘Un chien andalou‘, et 16 minutters langt surrealistisk filmmesterværk af Luis Buñuel og Salvador Dali. Jeg er stadig ikke helt sikker på at jeg forstår den helt, men der var ret mange coole sekvenser i. Den unge Mads vil endvidere slæbe mig med ud på en løbetur kl. 8 i morgen tidligt, hvilket vel nærmest tenderer noget kriminelt. Må hellere se at rufle i seng så jeg kan være frisk!

Giv lyd fra dig

Comment