i Livet

Tokyo – Kyoto – Miyamija – Hiroshima – Fukoaka/Hakata – Busan – Gyeongju – Seoul

Gisp, jeg ladet de gyldne lokker falde, så jeg nu igen kan ligne den pæne unge mand jeg naturligvis er. Om det er kønt eller ej vil jeg lade være helt op til andre at bedømme. Mandag og tirsdag havde jeg timer og forsøgte at være lidt faglig. Spillede hockey mandag aften, vældig skægt, bortset fra at jeg har fået perforeret min ene lunge i kampens hede. Det mest interessante var dog min jobsamtale i dag. Belært af bitre erfaringer tør jeg ikke tro på noget før jeg har fået tilbudt jobbet, men jeg synes selv at samtalen gik udmærket. Jeg var rimelig godt forberedt, og arbejdet lyder interessant – så jeg håber da!

Siden da er dagen gået med at se tv på 5. nord, have besøg af Stine og dernæst formatere computeren, da den igen lavede narrestreger. Vi så lidt landskamp, men ærlig talt var det kedeligere end pausefiskene på TV i gamle dage. Med andre ord: Ikke så meget nyt under solen her fra værelse 111. I morgen og fredag står i forberedelsens og pakkeriets tegn….og rejsefeberen ER ved at indfinde sig!

Giv lyd fra dig

Comment