i Bloggen

Ud af skyggen

Genoplivede min gamle offentlige blog efter en spontan indskydelse i går.

Udkastet.nu opfylder mit behov for at kunne skrive om alt mellem himmel og jord under en vis form for anonymitet. Men jeg mangler en platform til … well, i mangel af et bedre ord: Min personlige branding.

Tanken er, at den offentlige blog skal være mit ansigt udadtil, hvor de indsigtsfulde, analytiske og reflekterende indlæg kan blive publiceret. Imens forbliver Udkastet det sted, hvor jeg prøver mine tanker af, kan være lidt impulsiv og grifle om mine mangfoldige sære og besynderlige interesser.

Har jo egentlig en smålig drøm om at blive skribent. Har engang haft en lang og trang kronik i Weekendavisen. Så hvad kan jeg ikke drive det til, hvis ellers jeg gider lægge lidt arbejde i skrive nogle flere kloge indlæg, der ikke udelukkende handler om min navle, Postmand Per eller science fiction?

Giv lyd fra dig

Comment