i Film, Livet

Watching stars on the ceiling

Cheerio folkens

Så er jeg vendt tilbage fra de døde, eller dvs. Regensburg, Wien, Brno. I disse dage har jeg familien på besøg, de leger turister plus skal hente alle mine yderst, øh, værdifulde ejendele. Efter halvanden uge i en campingvogn i nærkontakt sammen med forældre + søster, må jeg jo nok tilstå (uden at det skal lyde forkert), at jeg igen-igen er blevet mindet om hvorfor det er at man flytter hjememfra. Ahhhhh!

Ellers så var jeg skisme en tudeprinsesse igår. Man bliver jo en kende vemodig når man står der og pakker sit liv sammen til tonerne af Everything But The Girl. Piv-piv

Forresten har jeg fået mit NOKO værelses nummer. Det bliver 4. nord, værelse 111. Jæs-Jæs. Øj, jeg var jo forresten også i biografen i weekenden. Var inde at se ‘Batman Begins’, som var overraskende god. Hele konceptet med voksne mænd derløber rundt i stramt lædertøj kan måske virke lidt kinky i sig selv, men de formåede faktisk at gøre filmen ret dyster og interessant. Den får 5 ud af 6, fordi det i alt sin enkelthed var en god film. Og desuden fik jeg ikke færøsk kuller over Katie Holmes. Det må da siges at være noget af en bedrift!

Giv lyd fra dig

Comment