i Film, Livet

We just lie about it, as we become shadows of ourselves

Endnu en arbejdsdag er slut, min mave er fuld af forårsruller og jeg har min trusty kop kaffe til at holde mig vågen resten af aftenen. Fik skrevet endnu mere på praktikopgaven søndag, så jeg har sådan set en færdig opgave nu, mangler ‘kun’ at skære tre-fire sider fra, korrekturlæse, lave litteratur liste og få respons fra vejlederen på studiet og visse mennesker i Prag, der alt andet lige burde kunne give faglig relevant kritik på skidtet. Resten af aftenen regner jeg med at skulle sidde og arbejde videre med det hele.

I går aftes var Malene og jeg i biografen og se ‘Narnia’. Man kan jo mene hvad man vil omkring C.S Lewis’ kristne symbolik i filmen og alt det polemik der har været omkring det (her og her), men tolket isoleret som eventyr film fungerer den ret fantastisk. Tilmed er den dejligt befriet for den der ufrivilligt komisk højtidelige tone som prægede Ringenes Herre. Eller dvs., jeg fik da i løbet af filmen sådan en lyst til at give den nævenyttige Peter en ordentlig vasker, men lad det nu ligge.

Giv lyd fra dig

Comment