i Livet

Well, that was easy

Pyyyha, har spist så mange Cashew-nødder, at jeg snart kan trille hele vejen til Øvre Volta. De blev indkøbt i anledningen af Cecilies besøg, og jeg har guflet dem det meste af aftenen. Ellers er dagen blevet brugt på at hente min cykel fra reperation + en tur i SATS. Ellers har jeg sandt for dyden ikke nået det helt store. Var dog et smut forbi Videnskabsbutikken for at få inspiration til specialet. De emner jeg er kommet på vil dog næppe appellere til Henriette, og generelt er der visse overvejelser der skal gøres. Det er jo ikke ubetinget fantastisk når vores interesser er lidt modsatrettede og hvis hun får sit barselsvikariat, så skal jeg tænke over hvor fabelagtigt jeg synes det er at skrive sammen med een der har et fuldtidsarbejde.

Som billedet måske antyder, så havde Cecilie billeder med, bl.a. en del fra sommerferien 2005, hvor de gamle og Cecilie kom forbi Wien og Prag. Har siddet og kigget dem igennem, og bliver altså en anelse vemodig. Vil gerne derned igen. Mon ikke man kan finde tid til et besøg når det engang bliver lidt varmere.

Giv lyd fra dig

Comment