i Livet

What else is there?

Så sidder jeg igen og forsøger at tage mig sammen til at kigge på lidt fagligt. Har haft en semi-aktiv dag, på arbejde fra 9 til 14 og derefter til timer. Det var ok, selvom undervisning fra 14 til 17 en tirsdag eftermiddag kan slå selv den mest ihærdige brilleabe ihjel. Har lidt dårlig samvittighed, da jeg jo nok burde drøne en tur i SATS og træne min dovne krop, men jeg giiiiiider ikke.

Fik også en sms fra Kollegiernes Kontor i dag, har fået tilbudt et værelse på Sofiegården på Christianshavn. Havde det været for et halvt år siden var jeg flyttet med det samme, men befinder mig jo egentlig godt nok på NOKO for tiden, plus at jeg ikke har lyst til at flytte nu, for at skulle flytte igen om et års tid, når jeg er færdig med at læse. Så selv om Sofiegårdens beliggenhed er meget, meget tiltalende, så har jeg ikke lyst til at rykke teltpælene op lige nu.

Giv lyd fra dig

Comment