i Livet

What I say and what I mean

Efter en lille løbetur er jeg nærmest utåleligt frisk, og klar-pirat-start til en faglig formiddag. Ovre på Svumpuklens blog berettes der om omorganiseringsprocesser i Centraladministrationen, og jeg kan næsten berette om det samme. I hvert ald oplevede jeg på arbejdet i går, hvordan mit navneskilt på mystisk vis var blevet udskiftet med ‘C.F. Rasmussen’. Nu ved jeg tilfældigvis, at selvom frk. Rasmussen skam har været ansat inde hos os, så har hun de sidste mange måneder spenderet sin ungdom som skibums i de franske alper. Ergo var jeg enten blevet sat på gaden – ensom, fattig og alene! – eller også var det mine lyssky kolleger der havde gaflet hendes gamle navneskilt under et raid i ØP-afdelingen. Gæt selv hvad der var den rigtige forklaring….! Først under trusler om gentagne omgange buksevand til AG + hentydninger til Jonas om hans og kærestens nærmest narkomane forhold til IKEA, lykkedes det at få charlatanerne til at sætte mit skilt på på væggen igen. Ak, kunne jeg blot blive vred, imidlertid ikke nemt når man selv er ligeså styg ;)

Ovenstående burde illustrere, hvorfor jeg er svært tilfreds med mit job. Hidtil i mit arbejdsliv har jeg været så heldig stort set kun at have gode kolleger og et godt socialt netværk. Måske var arbejdsopgaverne ikke brandsexede i Kirkeministeriet eller Hvidovre Hospitals Centralkøkken, men vi havde det sjovt indbyrdes. At jeg nu kan kombinere interessante arbejdsopgaver med gode kolleger er kun et plus – og en af grundene til at jeg ikke længere er så nervøs for at blive færdig med studierne.

NightCirque har fået nyt design på bloggen – nu mangler han kun at fjerne sentensen ‘Jeg er en 26 årig skør personage’, så er den bitre gamle mand på Østerbro tilfreds! ;) – og tilmed en ny catchy titel. Jeg kan også med slet skjult misundelse notere mig, at Stobbe får et hav af comments på sine posts. Hvad skal jeg gøre for at blive lige så populær? Er det nøgenbilleder I vil have? Skriver jeg for trist og for intetsigende? Say it, say it, say it!

Giv lyd fra dig

Comment