i Livet

When the party is over, you’ve got nowhere to go

Pyh, så sidder man her en grå og trist søndag med sin halvlunkne kop klam frugt-te (Note til rette vedkommende: Ja, jeg vil blive endog MEGET glad for Kronens jule-te omkring min fødselsdag!!!). Er just vågnet fra en to timers lur, den var ganske nødvendig. Festen løb af stablen i går, og efter en lang og trang tre timers rengøring (hvor 1/3 af festarrangører teamet valgte at gå kold og sove på en sofa) kom jeg i seng kl 7.16. Det var en hård omgang, også de sidste dage op til festen, som var ret hektiske. Samtidig var det selvfølgelig sjovt mens det forløb, men nu trænger jeg snart til en periode uden nogle projekter i nær fremtid – ud over eksamen naturligvis! Bliver rart at kunne koncentrere sig mere om studiet og arbejdet.

Hvad skal man sige om selve festen? Faktisk tror jeg hellere at jeg vil henvise til Louise, der kan bidrage med et yderst originalt indlæg omkring festen i går. Det er bestemt min tolkning at hun hyggede sig vældigt i går, og så taler vi ikke mere om det, vel Louise? ;) Alt i alt gik festen godt, selvom vores sjove indslag (at uddele flymadpakker indeholdende brækpose, tyggegummi, samarin, vådserviet og – til de heldige få – kondomer) gik i vasken da vi ikke fik koordineret ordentligt nok. Idéen er dog stadig genial, og er hermed givet videre til andre der overvejer at holde ‘flyselskabstema’). Baren skal også stadig revideres og nogle varer køres tilbage til Metro, men ellers så er jeg nu en mand klar til kamp med de kommende måneders studier….selvom jeg godt nok er pænt kvæstet lige nu. Vil gerne benytte lejligheden til at takke dem som hjalp til, især min søster som nærmest ene kvinde bestyrede baren hvor der var allermest run på. Derudover skal de natlige rengøringshjælpere også have en stor ros – TAK!

Den kommende uge står på læsning og timer mandag og tirsdag, onsdag har jeg læsegruppemøde og skal til middag hos Kristian i Taastrup, torsdag og fredag skal jeg på arbejde i Landbrugsraadet. Det går rigtig godt derinde, er faldet godt til og får smidt en masse arbejde i nakken, så jeg er meget tilfreds.

I weekenden er der så gallafest på NOKO, som jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal gøre ved. Har ikke købt billet, men man kunne selvfølgelig gå ned til festen bagefter. Omvendt så kunne jeg vist godt trænge til en vaskeægte læse weekend uden planer, så mon ikke det er en løsning? Derudover skal jeg et par ture i træningscenter i løbet af ugen, så alt i alt skulle der være aktiviteter nok at tage sig til.

Giv lyd fra dig

Comment