i Livet

Why won’t you talk about it?

En lille pause oven på en aktiv formiddag. På trods af at jeg først var i seng ved halv fire tiden, kunne jeg ikke sove længere end til 8.30. Spørg mig ikke hvorfor, jeg er selv pænt gnaven over det. Var som bekendt til fest på psykologi i går aftes, det var udmærket spas, bortset fra at de levede op til deres ‘klub’ tema og udelukkende spillede rædsom 90’er musik. Enhver med blot en smule sans for musik vil vide, at efter to-tre sange af 2 Unlimited og Ugly Kid Joe, så bliver det tydeligt hvor overlegent et årti 80’erne var i forhold til. Ikke engang med den mest ironiske distance fungerer 90’erne som retro-årti. Gys og gru.

Ellers er formiddagen gået med tøjvask og et læsegruppemøde. Nu skal jeg så til at igang med læsningen, men det kræver vist en lur først. Havde også engang i min pure ungdom en forfløjen ambition om at få trænet i løbet af weekenden, men, men, men…..

Og så er det jo i dag at Superligaen starter rigtigt igen (AGF og Sønderjyske tæller ikke i min verden). Mine yndlinge fra AaB møder ‘den gule fare’, hvilket min sagelige Bedstefader nok ville have glædet sig over. Selv tipper jeg 3-0 til heltene, så den sagnomspundne H.P Rytter forhåbentlig kan juble i den aalborgensiske æter.

Giv lyd fra dig

Comment