i Livet

Tekst TV

Efter valget udtalte den (nu ekskluderede) konservative folketingskandidat Mads Holger efter partiets rædderlige resultat, at

“Enten skulle vi til fest med De Konservative, eller også skulle vi se tekst TV. Og det blev så tekst TV”.

Og ved I hvad, den disposition forstår jeg faktisk godt.

Bevares, jeg ved da godt, at Holger kun brugte tekst TV til at italesætte hvor uendelig kiksede og nederdrægtige at Konservative er. Men det er helt igennem unfair. Overfor tekst TV altså.

Jeg savner nemlig mit tekst TV. Intenst og inderligt.

For da min vanartede søn for ikke så forfærdelig længe siden fik fat med sine små begærlige, fedtede grabber i fjernbetjeningen til TV’et, så gik den i stykker. Måske ikke så underligt, når den partout skulle bankes infernalsk i gulvet.

I en periode kunne vi derfor kun betjene TV’et via knapperne på siden (= intet tekst TV). Og selv nu, hvor jeg har købt en kønsløs passer-til-alle-TV’er fjernbetjening for den fyrstelige sum af kr. 149,95 i Føtex, så fungerer tekst TV stadig ikke.

Jeg savner at besøge sporten på side 201 samt nyhederne på side 110 og frem. Det var den perfekte overspringshandling i reklamepauser, når Troels Lund Poulsen var på skærmen eller bare når der ikke var andet at lave. Nu sidder jeg i stedet og glor på telefonen, og det giver mig slet, slet ikke samme livsglæde.

Så ærligt talt, Mads Holger. Vis tekst TV lidt respekt. Det har i modsætning til dig i det mindste en funktion og et højere formål her i tilværelsen.

Giv lyd fra dig

Comment