i Livet

Won’t you please invite me to stay for a while? Because the ride home is long.

Det blev en god dag. Har ikke fået skrevet på kapitlet om principperne bag den danske konkurrencepolitik og konkurrencelov, men til gengæld gik min Fars behandling godt og de har fået hans hjerte ind i en normal sinus-rytme. Det fjerner selv sagt ikke det forhøjede blodtryk, men risikoen for blodpropper og slige ondskabsfulde sager er nu væsentlig mindre. For anden dag i træk var jeg på gåtur rundt om søerne, denne gang med Louise. Det er længe siden at vi har gjort det og vi fik snakket en masse. Alt i alt er jeg derfor i perlehumør just nu. Hvem ved, måske jeg endda kan få overtalt mig selv til at catche up på dagens øvrige driverier?

Boing Boing er en herlig blog, som bringer nogle yderst mærkværdige og underholdende fund. Visse tingene er lidt for techy og nørdede til min smag, men deres link til orirginale Alcoholics Anonymous tegneserier fra 1968 til 1974 er meget underholdende. På samme side kan man finde originalt amerikansk informationsmateriale/propaganda ‘If an A-bomb falls’ fra 1951 og ‘Abortion Eve’, alternativt ‘Who killed junior’ (som virkelig tager fat!), begge udgivet i 1973 i forbindelse med Roe vs. Wade. Verden var i sandhed en anden dengang.

PS. Sparta blev tjekkiske mestre i ishockey! De slog arvefjenderne fra Slavia, så jeg kender en enkelt eller to i Prag som er i glimrende humør for tiden.
PPS. Gaffa anmelder det nye Tiger Baby album på deres hjemmeside. Ak og ve!
PPPS. Har i alt min distræthed helt glemt at takke-og-bukke for Kristians pæne ord ovre på NightCirque. Kan kun sige, at jeg heller ikke kan understrege nok hvor stor hans betydning for min aparte musiksmag har været. Og så vil jeg gerne kondolere for resultatet i Champions League i går ;)

Giv lyd fra dig

Comment