i Livet

You are a victim of the rules you live by

Så blev det torsdag (jeg er nu 24 år og én uge gammel), og på arbejdet sker der ikke så meget. Sidder og rumler med EU-kommissionens ‘Biomass Action Plan’, som er et digert værk omkring hvordan man kan forøge udnyttelse af biobrændsler indenfor energiproduktion. Hvis I har læst om biler der kan køre på rapsolie og den slags, så er I ikke helt galt afmarcherede.

Kl. 15.30 skal vi til – suk! – endnu et interview, denne gang med Danmarks Statistik. De har så valgt at ligge på Østerbro, hvilket man jo ikke kan klandre dem for, er bare lidt trangt når man er nødt til at cykle som en lille hest for at nå det herinde fra Axeltorv. Sidenhen skal jeg til julehygge hos min gamle læsemakker Janne. Vi bliver nogle stykker fra det gamle hold, så jeg ser frem til at hygge og få udbygget mine skanker med en omgang juleguf. Egentlig burde jeg jo nok hellere se at få slæbt min dovne mås ud at motionere, men næh nej, sådan leger vi ikke.

Ellers så står weekenden på faglighed, dagen hvor jeg skal aflevere opgave nærmer sig med alt for hastige trin, så kan desværre ikke drikke sorgerne væk de næste par dage. Kondolenceskrivelser modtages gerne.

Giv lyd fra dig

Comment