i Livet

You could have it so much better

Puha, jeg har været en børste i aften. Er lige kommet hjem fra fødselsdagsmøde og bølgerne gik højt – men tror at vi har fundet et fornuftigt kompromis….håber dog ikke at Stine er gået hjem og har druknet sig i håndvasken ;)

Ellers en relativt travl dag med timer og endnu et møde i Europæisk Ungdom. Er stadig den famøse konference på lørdag der truer, og jeg er i semi-panik. Workshoppen om EU og udviklingslandene (mental note: Jeg ved stort set intet om udviklingspolitik) som jeg står for, består at tre sessioner – hver af en times varighed. Oplægsholderen Gorm Rye Olsen kan kun være tilstede under den første, så det er altså op til socialt inkompatible mig at underholde 15 sikkert yderst glubske unge mennesker de næste to timer med udviklingspolitiske diskussioner….riiiiiiight!

Fik jeg nævnt at jeg glæder mig usigeligt meget til min køkkenvagt søndag morgen? Fnys!

Giv lyd fra dig

Comment