i Livet

You don’t need a reason to get out on the dancefloor

Årh, I ville ønske det var jer, hva’, hva’, hva’? Men altså, hvis I skimmer emnerne i juni 2004 nummeret af ‘Økonomi og Politik’, så vil I kunne se hvad det er for nogle ting som mine snørklede specialetanker kredser omkring.

Nu vi taler om ubehageligheder, så satte jeg mig ned og så ‘Anna Pihl‘ for første gang. Med risiko for at lyde som en bister gammel mand, så synes jeg det er et tyndt opkog over ‘Rejseholdet‘ og ‘NYPD Blue‘. Historien i aftenens afsnit var ikke spændende, hovedpersonen er irriterende, personerne virker meget stereotype og uinteressante – og hvorfor skal samtlige danske tv-serier have en titelsang, der lyder som overskudslageret fra et new-age selvhjælpskursus (jvf. ‘Ørnens‘ afskyelige baskende-hvide-lagener brægesang)?Nuvel, jeg kan jo blive positivt overrasket senere, men at dømme udfra aftenens afsnit, så tror jeg ikke at ‘Anna Pihl’ bliver en kæmpesucces – snarere tværtimod.

Jeg har tidligere – på foranledning af Stobbe – linket til den dejlige og informative hjemmeside Chuck Norris Facts. Men ak! Visse utaknemmelige bæster ovre i de dersens Amerikas Forenede Stater kan tilsyneladende ikke værdsætte en sand gentleman som Chuck. Jeg blev personligt lidt rørstrømsk og trist til mode, da jeg så denne t-shirt hos de ellers så smagfulde T-shirt Hell. Trøst udbedes!

Giv lyd fra dig

Comment